Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 79 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 79 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul79

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 79, difuzat de Kanal D in data de 2 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Fara sa stea pe ganduri, Efsun ii plateste cu aceeasi moneda lui Bahar, razbunandu-se pentru necazurile suferite. Aceasta dezvaluie familiei Atahan un vechi secret despre Bahar, ce avea sa starneasca furia si repulsia parintilor sai.

Destainuirile lui Efsun are consecinte grave asupra lui Bahar, care se confrunta cu dispretul tuturor celor dragi. Mehmet Emir si Hasret ii reproseaza ca a tainuit tot ceea ce stia despre moartea batranului, pentru a-i proteja pe cei pe care-i credea parintii ei. Cei doi adopta o atitudine distanta fata de fiica lor, refuzand sa asculte explicatiile acesteia.

Insa cel mai dezamgit de gestul lui Bahar este Ates, care ii cere socoteala acesteia pentru lasitatea dovedita. Bulversat de cele aflate, Ates ii reproseaza iubitei sale comportamentul josnic, asemanand-o cu Efsun si hotaraste sa puna punct relatiei lor.

Pe de alta parte, Ismail continua ancheta pentru a elucida misterul in cazul in care fusese implicat Arda. Acesta gaseste o proba importanta la locul faptei, o bijuterie, care ii ridica semne de intrebare in privinta lui Sultan, determinandu-l sa o banuiasca de crima.

In tot acest timp, Bahar trece prin clipe de cosmar, pierzandu-i unul cate unul pe toti cei pe care ii iubeste. Ates, care a fost manipulat de Arzu, se hotaraste sa renunte la Bahar si sa plece cu Arzu si cu fiul lor departe de Istanbul.

Desi pare mai hotarat ca niciodata, Ates are inima franta de durere si asteapta un semn din partea lui Bahar. Afland de hotararea iubitului sau, Bahar vine la gara sa il determine sa nu plece. Intreaga scena se desfasoara sub privirile dispretuitoare ale lui Arzu, care astepta ca Ates sa isi ia adio de la femeia iubita. Dezorientata si infranta de suferinta despartirii, Bahar il implora sa nu o paraseasca.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *