Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 78 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 78 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul78Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 78, difuzat de Kanal D in data de 1 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce Efsun si matusa ei incearca sa acopere fapta comisa de Arda folosindu-se de santaj, Hulya lupta din rasputeri sa isi protejeze fiul de inchisoare si cauta o solutie pentru ca acesta sa fuga din tara.

Dupa ce Arda si Muge pleaca la aeroport, Hulya o infrunta victorioasa pe Efsun, anuntand-o ca Arda si sora lui au parasit tara. Vestea cade ca un trasnet peste Efsun si Sultan, care simt pericolul mai aproape ca niciodata.

Pe de alta parte, Ates continua sa o ceara in casatorie pe Bahar, profitand de orice ocazie. Insa in clipa in care Bahar este aproape hotarata sa accepte cererea iubitului sau, apar noi obstacole in calea fericirii lor si lucrurile se precipita din nou in relatia lor.

Chiar inainte de imbarcare, Muge paraseste aeroportul, traind momente groaznice la gandul ca familia sa o respinge si o inconjoara numai cu ura si certuri. Aceasta revine la conac unde ii cere socoteala mamei sale pentru faptul ca a trimis-o in strainatate fara voia sa. Tanara face o criza si recurge la un gest extrem, provocand panica in familia Atahan.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *