Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 71 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul71

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 71, difuzat de Kanal D in data de 13 mai. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Simtind din plin ura familiei Atahan, Efsun constientizeaza ca nu va fi iertata niciodata si isi schimba planurile, renuntand pentru moment la razbunarea impotriva lui Bahar. Dorindu-si cu ardoare sa reintre in posesia averii Atahan, tanara recurge la o noua strategie, sprijinita de matusa sa. Aceasta il atrage intr-o cursa diabolica pe Arda, profitand de vulnerabilitatea acestuia.

Intre timp, Bahar isi intra in drepturi si se integreaza in mijlocul adevaratei sale familii. Fulya face eforturi sa o convinga pe Bahar sa se stabileasca la conac, crezand ca astfel Mehmet Emir nu o va parasi.

Pe de alta parte, Bahar incearca sa il sprijine pe Ates in problema fiului sau, insa nu stie daca mai ocupa cel mai important loc in viata iubitului sau, de cand acesta se dedica indeaproape copilului. Tanara participa la petrecerea organizata de ziua de nastere a micutului, desi se simte stanjenita in prezenta lui Arzu, fosta iubita a lui Ates. Momentul deschiderii cadourilor starneste gelozia lui Arzu deoarece fiul ei se bucura nespus de mult de cadoul primit de la Bahar.

In timp ce Bahar incearca sa recupereze tot ceea ce ii fusese furat, Efsun isi pune in aplicare planul diabolic, care avea sa schimbe viata tuturor.

Conform strategiei gandite de matusa sa, Efsun il atrage pe Arda in mijlocul unei mari nenoriociri. Ce pateste acesta, aflati azi, in “Bahar: Viata furata”, de la 20.00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Add comment