Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 70 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 70 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul70

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 70, difuzat de Kanal D in data de 12 mai. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In ciuda insistentelor disperate ale matusii sale, Efsun continua sa isi construiasca strategia de razbunare impotriva lui Bahar, pentru a se elibera de furia acumulata.

In demersurile sale, tanara este ajutata de Sultan si Salih, care se gandesc la noi metode perfide pentru a recupera averea Atahan.

Intre timp, Bahar accepta sa se integreze in cadrul familiei sale adevarate, pentru a-i dovedi lui Efsun ca nu mai este fata naiva din trecut. Aceasta renunta la orgoliu si este de acord sa primeasca numele Atahan devenind astfel membra cu drepturi depline asupra averii familiei.

Vestea ca Bahar se afla la conac si ca si-a recuperat adevarata identitate, cade ca un trasnet asupra lui Efsun, care se ambitioneaza si mai mult si este mai hotarata ca niciodata sa se dezlantuie impotriva celei pe care pana nu demult o considerase sora sa.

Viata nu va mai fi la fel pentru nimeni. Fiecare isi joaca ultima carte riscand totul…

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *