Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 7 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 7

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 7 , difuzat de Kanal D in data de 12 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In timpul altercatiei dintre Mehmet Emir si Osman, Ates este impuscat deoarece se interpune intre cei doi, dorind sa aplaneze conflictul.

Osman fuge de la locul infractiunii, profitand de panica creata. Toti se tem ca Ates nu va scapa cu viata, insa Bahar este cea mai ingrijorata ca il poate pierde pe barbatul care ii furase inima.

Pe de alta parte, Nuran si Ilyas sunt presati de politisti la interogatoriu si sunt la un pas sa isi recunosaca fapta. Intre timp politistii gasesc un cadavru care pare sa coincida cu cel cautat si astfel, cei doi soti scapa deocamdata de acuzatii si isi fac noi planuri.

La spital, Ates isi revine si cere neincetat sa o vada pe Bahar. Apropierea dintre cei doi o inversuneaza pe Efsun, care ticluieste un nou plan pentru a o indeparta definitiv pe Bahar din viata ei si astfel sa poata avea cale libera catre inima lui Ates.

In vreme ce Efsun este preocupata sa isi puna planul in aplicare, Mehmet Emir pregateste procedura de adoptie. Intentia acestuia va declansa o serie de evenimente care ar putea sa puna capat minciunilor lui Efsun.

Sursa: Kanal D

Add comment