Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 69 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 69 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul69Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 69, difuzat de Kanal D in data de 11 mai. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Efsun plateste scump pentru ca i-a furat viata lui Bahar. Ea trece prin clipe cumplite in inchisoare, unde este umilita si torturata de celelalte detinute in cel mai crud mod.

Daramata de suferinta, Efsun crede ca tot ceea ce i se intampla este din ordinul lui Bahar, devenita acum cel mai mare dusman al ei.

Sultan vine in vizita la inchisoare, sa isi vada nepoata si se ingrozeste sa o vada desfigurata. Tanara ii marturiseste despre chinurile traite dupa gratii. Furioasa, Sultan pune la cale un plan de razbunare impotriva lui Bahar, considerand-o vinovata pentru cosmarul lui Efsun.

Intre timp, Sultan recurge la ajutorul unui avocat, cu ultimele sale economii si reuseste sa o elibereze pe Efsun. Vazandu-se in libertate, insetata de razbunare, Efsun este mai hotarata ca niciodata sa o pedepseasca pe Bahar.

Pe de alta parte, Bahar traverseaza momente dificile. Aceasta nu se poate apropia de adevaratii sai parinti, in ciuda insistentelor lui Hasret. Chiar daca a fost socata sa afle ca Ates are un fiu, nu va inceta sa il iubeasca. In timp ce Bahar incearca sa accepte aceasta noua realitate, un alt pericol o pandeste.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *