Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 67 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 67 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul67Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 67, difuzat de Kanal D in data de 5 mai. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Simtind din plin gustul tradarii, Bahar este hotarata sa depuna plangere penala impotriva lui Efsun, relatand autoritatilor intreaga poveste in amanunt. Judecatorul propune arestarea imediata a lui Efsun.

Hasret afla cu intarziere vestea ca Ilyas a incercat sa isi puna capat zilelor si alearga intr-un suflet la Bahar care cazuse inconstienta, rapusa de intamplarile care au bulversat-o in ultimul timp.

 In acelasi timp, Arzu si Ates sunt surprinsi de Hasret, care astfel afla secretul lor. Efsun cauta o cale sa isi ajute tatal cu banii necesari operatiei, insa sprijinul banesc vine din partea femeilor din cartier care fac cheta ca sa il ajute pe vecinul lor, Ilyas.

Ismail, care a pasuit-o pe Efsun cu inca o zi pentru a avea timp sa stranga banii pentru Ilyas,  o tot cauta pe aceasta in legatura cu plangerea formulata de Bahar.

Dupa ce se ascunde la o vecina, Efsun incearca sa o induplece pe Bahar sa renunte la plangerea penala si ii cere acesteia sa se intalneasca. Fata in fata cu “sora” ei,  Efsun apeleaza la naivitatea lui Bahar, sperand sa fie astfel iertata pentru cele pricinuite.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *