Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 65 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul65Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 65, difuzat de Kanal D in data de 29 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Efsun plateste scump pentru ca i-a deturnat destinul lui Bahar si tot ceea ce i se intampla acum in inchisoare o va conduce catre un sfarsit tragic. Bahar, femeia care a jucat un rol atat de important in viata ei, i-a devenit inamicul numarul unu.

De fapt, acest adevar schimba situatia si arunca din nou familia Atahan intr-un iures de vorbe si fapte privitoare la averea lui Yusuf. Intr-unul din aceste momente tensionate, in cartier iau foc pana la temelii casa si acareturile lui Ilyas.

In tot acest timp, Ates este pe cale de a afla adevarul despre cine este fiica naturala a lui Mehmet Emir, cu toate ca Efsun si Sultan se lupta ca adevarul sa nu iasa la iveala, folosindu-se de tot felul de tertipuri.

Dupa ce primeste niste poze si scrisori mai vechi, de unde rezulta ca Efsun nu este adevarata fiica a lui Mehmet Emir, Ates le intinde o capcana lui Sultan si Ilyan pentru a se convinge ca acestia au ascuns adevarul.

Cu toate ca Sultan are impresia ca a ars probele doveditoare, Ates merge cu probele ADN ale lui Mehmet Emir si Bahar la analize pentru a demonstra ca are dreptate.

Pusa in fata faptului implinit, Bahar este extrem de tulburata si socata de ceea ce tocmai a aflat!

 

Sursa: Kanal D

Add comment