Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 64 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul64Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 64, difuzat de Kanal D in data de 28 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce Bahar este eliberata de ucenicul lui Salih, din locul in care fusese inchisa de catre Sultan, la tribunal are loc prima infatisare a procesului in care sunt judecati Mehmet Emir si Hulya.

Prezenta in calitate de martor, Efsun se pregateste sa depuna marturie, insa, in acest timp, Bahar isi face aparitia in sala de judecata, hotarata sa dezvaluie adevarul.

Vazand-o pe Bahar, Efsun constientizeaza ca nu mai are cale de intors si se vede nevoita sa declare ca batranul Yusuf a murit in timpul unei altercatii cu Nuran Demirci, mama sa, care apoi a ascuns cadavrul, temandu-se de consecinte. Judecatorii ii achita pe Mehmet Emir si pe Hulya, insa Hasret este socata de marturisirile lui Efsun si ramane, in sala, sa isi adune gandurile.

Dupa proces, Hulya ii cere socoteala lui Efsun pentru tainuirea adevarului, iar Hasret o palmuieste, reprosandu-i gestul josnic fata de Mehmet. Acest adevar rastoarna situatia si arunca din nou familia Atahan intr-un iures de momente tensionate si reprosuri. Orbita de furie, Hulya adopta un comportament agresiv fata de fiul ei pentru denuntul facut impotriva unchiului sau.

Pe de alta parte, Ates este din ce in ce mai aproape sa descopere marele secret al lui Efsun, despre adevarata identitate a fiicei lui Mehmet Emir, pe masura ce o ajuta pe Hasret sa intre in posesia mostenirii de la tatal sau.

 

Sursa: Kanal D

Add comment