Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 62 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul62Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 62, difuzat de Kanal D in data de 22 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Marturisirea lui Sakine declanseaza un dezastru in viata lui Efsun, care se teme sa nu ajunga in inchisoare. Insa totul se rasfrange asupra lui Mehmet Emir, care este denuntat de catre Arda la politie, acuzandu-l de uciderea lui Yusuf.

In urma incurcaturii provocate de Sakine, Efsun si familia sa trec prin clipe de cosmar, temandu-se ca din moment in moment vor fi ridicati de politie. Ingrozita de gandul ca si-ar putea petrece restul vietii in inchisoare, Efsun realizeaza ca singura solutie salvatoare este sa mearga impreuna cu Sultan si Sakine la conac sa deshumeze ramasitele lui Yusuf, insa situatia devine din ce in ce mai riscanta si sunt nevoite sa renunte.

Pe de alta parte, Arda asculta mesajul lasat de Sakine si afla cu surprindere, despre cadavrul din gradina conacului. Socat de vestea primita tanarul merge la spitalul in care se afla mama sa, pentru a-i dezvalui despre faptul ca unchiul sau este de fapt un criminal. In ciuda insistentelor Hulyei de a nu-l denunta pe Mehmet, Arda este mai hotarat ca niciodata sa se razbune pe fratele acesteia.

Ingrijorata de atitudinea fiului sau, Hulya reuseste sa fuga din spital si incearca sa scape de cadavru cu scopul de a-l proteja pe fratele ei. Insa intre timp Arda isi duce la capat planul de razbunare, denuntandu-l pe unchiul sau, iar politia isi face aparitia la conac…

 

Sursa: Kanal D

Add comment