Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 60 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 60 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul60Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 60, difuzat de Kanal D in data de 20 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Dorinta lui Bahar de a se dedica familiei pana la vindecarea completa a surorii sale, il determina pe Ates sa ia o decizie radicala. Efsun adanceste prapastia dintre cei doi indragostiti, iar Ates se vede nevoit sa ii ceara iubitei sale sa aleaga din nou intre familia ei si relatia lor.

In timp ce Hulya ia masuri pentru a proteja averea familia Atahan de atacurile lui Efsun, Sultan se pregateste sa ii dea acesteia o lectie. Profitand de boala psihica a Hulyei, femeia pune la cale un plan de razbunare, recurgand la cele mai crude metode.

Dupa ce a folosit-o pe Efsun ca miza in jocul sau, Hulya este acum implicata intr-o lupta pe viata si pe moarte. Datorita planului diabolic ticluit de Sultan, Hulya este internata din nou la ospiciu.

Pe de alta parte, Bahar si Ates se afla la un pas de despartire, in urma interventiei lui Efsun. Desi Ates ii cere categoric sa renunte la familia sa, care le-a pricinuit numai necazuri, Bahar renunta la relatia lor, ascultand de sfaturile surorii sale.

Efsun lupta din rasputeri sa o indeparteze definitiv pe Bahar de Ates si astfel sa isi duca la indeplinire planul malefic.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *