Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 59 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul59Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 59, difuzat de Kanal D in data de 15 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Profitand de starea grava a lui Efsun, dar si de vulnerabilitatea fratelui sau, Hulya isi pune in aplicare noul plan, care avea sa o transforme in singura mostenitoare a familiei Atahan.

In vreme ce toate rudele sale cautau fara incetare donator compatibil, Efsun nu isi explica de ce se afla in centrul atentiei tuturor si este tratata cu blandete chiar si de cel mai mare dusman al sau, Hulya. Insa strategia lui Mehmet Emir de a nu ii dezvalui fiicei sale despre boala grava, se naruie din cauza Hulyei, care isi dorea ca Efsun sa afle adevarul.

Vestea despre gravitatea bolii si despre transplant cade ca un trasnet peste Efsun, care reproseaza familiei sale ca i-a ascuns un lucru atat de important. Inspaimantata, tanara incearca sa isi adune gandurile si merge la vechea casa din mahala, pentru a rememora momentele fericite traite alaturi de adevarata sa familie.

Intre timp, starea lui Efsun se agraveaza si ajunge din nou la spital, unde medicii constata ca tanara are nevoie de transplant cat mai urgent. Dupa lungi framantari, este gasit un donator compatibil, care urmeaza sa ajunga in Istanbul.

Afland despre existenta donatorului pentru Efsun, Hulya pune la cale un nou joc, pentru a-si atinge propriul scop. Aceasta preia controlul asupra donatorului si, profitand de slabiciunea fratelui sau pentru Efsun, il santajeaza pe Mehmet Emir, cerandu-i intreaga avere in schimbul vietii lui Efsun.

 

Sursa: Kanal D

Add comment