Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 58 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 58 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul58Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 58, difuzat de Kanal D in data de 14 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Bahar hotaraste sa se dedice surorii sale pe perioada de convalescenta a acesteia, ignorand propunerea lui Ates de a-si reface relatia. In cele din urma, tanarul accepta decizia iubitei sale, acordandu-i sprijinul sau.

Intre timp, Sultan si Bahar organizeaza un picnic la care invita toti vecinii din mahala, pentru a veni in sprijinul lui Efsun. In vreme ce toata lumea se distreaza, Mehmet Emir afla ceva socant despre Efsun de la medicul acesteia. Fiica sa sufera de o boala incurabila, care evolueaza rapid si necesita masuri urgente.

Efsun retraieste cu emotie amintiri din copilaria sa petrecuta in cartierul Gelincik alaturi de Bahar si de parintii sai. Insa tanara se prabuseste la un moment dat, sub privirile ingrozite ale celor prezenti la picnic.

 Toata lumea astepta un rezultat socant dupa ce Efsun este dusa in stare de inconstienta la spital. Tanara are nevoie de o interventie chirurgicala complicata. Verdictul trist al medicilor declanseaza panica in randul tuturor rudelor lui Efsun, care isi exprima dorinta de a o ajuta pe tanara. Bahar, Sultan, Mehmet Emir si vecinii din mahala incep sa caute donator compatibil pentru Efsun.

In timp ce boala lui Efsun le face tuturor viata nefericita, cea care profita de situatia creata este Hulya. Aceasta se intoarce la conacul lui Mehmet Emir, simuland tristete fata de boala lui Efsun, insa de fapt isi pregateste noi planuri de razbunare…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *