Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 57 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 57 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul57Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 57, difuzat de Kanal D in data de 13 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce Efsun se zbate intre viata si moarte, Bahar si Ates ajung intr-un suflet la spital si, fara sa stea pe ganduri, tanara intra in sala de reanimare pentru a-si implora sora sa lupte pentru viata. Dupa indelungi incercari de resuscitare, Efsun isi recapata semnele vitale, spre bucuria rudelor sale care asteptau panicate vesti despre starea acesteia.

In tot acest timp, Fulya are parte de momente de panica, fiind la un pas sa piarda sarcina. Mehmet Emir este intr-o mare dilema: sa ramana alaturi de Efsun sau sa plece la sotia sa. Atitudinea lui Mehmet da nastere la discutii in familia sa, cea care declanseaza un adevarat scandal este Hulya, care isi arata nemultumirea fata de comportamentul fratelui sau.

Cand Efsun isi revine din coma, in ciuda obiectiilor medicilor, tanara isi doreste sa plece din spital. Aceasta este adusa din nou la conac, iar Bahar hotaraste sa ramana alaturi de sora sa pana isi va reveni complet. In ciuda insistentelor lui Ates de a-l insoti in casa lor, Bahar este influentata din nou de slabiciunea pentru familia sa si alege sa o ingrijeasca pe Efsun.

Pe fondul tensiunilor iscate de Hulya la conac, Mehmet Emir se vede nevoit sa ia o decizie importanta, ce avea sa o afecteze pe sora sa.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *