Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 56 Rezumat

bahar_viata_fuata_episodul56Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 56, difuzat de Kanal D in data de 8 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Plecarea lui Bahar declanseaza o crunta suferinta in inima lui Efsun, care, simtindu-se parasita de intreaga sa familie, nu se mai intoarce la conacul Atahan, ci se retrage la mormantul mamei sale. Dupa cautari disperate, tanara este gasita de rudele sale in cimitir, insa delireaza si rosteste in mod repetat numele surorii sale.

Mehmet Emir o aduce pe Efsun la conac, unde i se acorda ingrijirile necesare. In ciuda indemnurile venite din partea lui Sultan de a face eforturi sa isi revina, Efsun se adanceste mai mult in starea de depresie.

Ingroziti de starea lui Efsun, Mehmet si Hasret merg sa o implore pe Bahar sa revina in Istanbul de dragul surorii sale, considerand ca aceasta ar putea fi singura salvare a fiicei lor. Desi primeste cu tristete vestea despre starea surorii sale, Bahar refuza categoric sa se intoarca pentru Efsun.

In timp ce Efsun se zbate intre viata si moarte, Fulya are parte de momente de panica, fiind in pericol de a pierde sarcina. Mehmet Emir este intr-o mare dilema: sa stea cu Efsun sau sa alerge la Fulya.

Agravarea starii lui Efsun o determina pe Sakine sa o anunte pe Bahar despre pericolul in care se afla tanara. Socata de vestea primita, Bahar si Ates revin urgent in Istanbul.

 

Sursa: Kanal D

Add comment