Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 55 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul54Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 55, difuzat de Kanal D in data de 7 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Daramata de moartea lui Nuran, dar si de atitudinea tatalui sau, Bahar decide sa lase in urma trecutul sau nefericit si sa plece impreuna cu Ates departe de toti cei care i-au impiedicat sa isi traiasca iubirea.

In urma incidentului provocat de Hulya, care viza eliminarea lui Efsun pentru totdeauna, Sultan incepe sa o apere ca o mama pe nepoata sa. Dominata de furie, aceasta o ameninta fatis pe Hulya, careia ii pregateste o pedeapsa crunta, in semn de razbunare.

Pe de alta parte, Mehmet Emir se pregateste sa divorteze de Fulya si sa inceapa o viata noua alaturi de Hasret. Insa vestea ca sotia  sa, Fulya este insarcinata, cade ca un trasnet asupra sa, spulberandu-i toate planurile. Acesta se vede nevoit sa renunte din nou la femeia iubita pentru a-si indeplini datoria de sot fata de Fulya.

Ates si Bahar hotarasc sa paraseasca Istanbulul si sa renunte la tot ceea ce le-a adus suferinta. Desi regreta ca isi paraseste tatal, Bahar decide sa se retraga din viata acestuia, cedandu-i locul sau lui Efsun. Vestea despre plecarea surorii sale ii trezeste lui Efsun vechi nostalgii fata de familia sa si o determina sa faca tot posibilul sa o convinga sa ramana.

In ciuda insistentelor lui Efsun, Bahar este mai hotarata ca niciodata sa inceapa o noua viata alaturi de Ates. Simtindu-se abandonata de toti cei pe care ii considerase familia ei, Efsun merge la mormantul mamei sale sa isi adune gandurile, regretand tot raul provocat celor dragi.

 

Sursa: Kanal D

Add comment