Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 54 Rezumat

bahar_episodul54Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 54, difuzat de Kanal D in data de 6 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Hulya profita de decizia lui Mehmet Emir, de a o dezmosteni pe Efsun si merge pe ascuns, in mahala pentru ca tanara sa semneze actele prin care renunta la averea Atahan. Insa spre surprinderea acesteia, Efsun decide sa il infrunte pe Mehmet pentru a-i reprosa masurile radicale luate impotriva sa.

In ciuda impotrivirii Hulyei, Mehmet Emir merge in cartirul Gelincik pentru a-i cere fiicei sale sa se intoarca la conac, pentru a-si relua locul in familia sa. Desi la inceput Efsun se opune, dorind sa incheie capitolul minciunilor, aceasta este convinsa de matusa ei sa accepte propunerea tatalui sau, din respect pentru memoria mamei sale.

Intoarcerea lui Efsun la conac, amplifica setea de razbunare a Hulyei, care ignora avertismentele celor din jur si pune la cale un nou plan. Furia sa necontrolata ii testeaza calitatile de mama si o fac sa sufere foarte mult deorece totul se rasfrange asupra ei.

Pe de alta parte, Sultan, care avea drept scop protejarea lui Efsun de dusmani, profita de o oportunitate aparuta: poarta de la conacul Atahan i se deschide si are acces in locul mult dorit. Sultan se stabileste in anexa conacului si isi propune sa duca mai departe planul ticluit de Nuran si sa o ajute pe nepoata ei sa intre in posesia averii.

Simtind pericolul venit din partea Hulyei, Sultan isi impune autoritatea fata de principalul lor dusman, recurgand la gesturi extreme.

Sursa: Kanal D

Add comment