Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 53 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul53Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 53, difuzat de Kanal D in data de 1 aprilie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Moartea lui Nuran declanseaza un adevarat haos in familia Demirci. Efsun o considera vinovata pe Bahar de pierderea mamei lor.

In timpul comemorarii lui Nuran, Ilyas este cuprins de remuscari si se invinuieste pentru moartea sotiei sale. Batranul regreta comportamentul adoptat fata de aceasta la ultima lor intalnire si realizeaza ca se simte incomplet fara femeia langa care a trait o viata.

Pe de alta parte, Bahar si Efsun sunt daramate de durere si sub apasarea tragicului eveniment, acestea se acuza reciproc pentru moartea mamei lor. Efsun primeste sprijin din partea lui Sultan, sora lui Nuran care ajunge in Istanbul pentru a participa la inmormantare. Aceasta isi luase angajamnetul de a substitui locul lui Nuran in viata lui Efsun si de a o ajuta in continuare.

In tot acest timp, Ilyas incearca sa isi mentina unita familia, insa moartea lui Nuran aduce dezbinarea acestora. Efsun ii reproseaza lui Ilyas ca a contribuit la moartea mamei sale, prin atitudinea sa distanta, acuzandu-l fatis ca este criminalul moral al acesteia.

Pe de alta parte Bahar si Efsun isi continua disputa, in ciuda suferintei care le unea. Efsun este mai revoltata ca niciodata si o considera la fel de vinovata pentru decesul mamei sale si pe Bahar, pe care nu ezita sa o ameninte cu moartea. Atitudinea adoptata fata de sora sa il determina pe Ismail sa se indeparteze de aceasta.

Dezamagita de comportamentul surorii sale, Bahar o alunga din casa tatalui sau, insa Ilyas se vede nevoit sa intervina intre cele doua, pentru a aplana conflictul. Sustinerea batranului fata de Efsun, o determina pe Bahar sa paraseasca locuinta acestuia si se intoarce in bratele lui Ates, cel care a sprijinit-o mereu din umbra.

Pe de alta parte, Hulya isi continua planul de razbunare impotriva lui Efsun si merge in mahala, pentru a o determina sa se indeparteze definitiv de familia Atahan…

 

Sursa: Kanal D

Add comment