Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 52 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul52Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 52, difuzat de Kanal D in data de 31 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce familia Atahan organizeaza o receptie pentru inaugurarea fundatiei infiintata in memoria lui Edibe, Efsun isi ia inima in dinti si isi face aparitia la restaurant, socand toti invitatii.

Tanara isi dezlantuie furia, strigandu-si toate nemultumirile fata de Mehmet Emir, in prezenta ziaristilor sositi la eveniment. Bulversat de jignirile aduse de Efsun familiei sale, Mehmet Emir marturiseste in fata tuturor ca nu o mai recunoaste drept fiica sa si sustine ca o va dezmosteni. Sub privirile invitatilor, Efsun se vede nevoita sa se retraga, umilita de cel pe care il considerase tatal sau.

Fata se retrage dezamagita, rataceste pe strazi si incearca sa gaseasca o solutie. Bahar pleaca in cautarea surorii sale, presimtind un pericol iminent.

Efsun simte ca singura salvare ar putea veni din partea mamei sale, pe care o suna neincetat. Insa viata ii pregateste o noua lovitura teribila; o veste devastatoare cade asupra ei ca un trasnet.

Sursa: Kanal D

Add comment