Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 51 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul51Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 51, difuzat de Kanal D in data de 30 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Alungate de Ilyas din vechea lor casa, Efsun si Nuran se vad nevoite sa se retraga. Profund afectata de atitudinea dura adoptata de sotul sau, Nuran pleaca din Istanbul in ciuda insistentelor fiicei sale.

Daramata de comportamentul mamei sale, Efsun ii invinuieste pe Ilyas si pe Mucella pentru tot ceea ce s-a intamplat. Insa furia acesteia se transforma in teama in momentul in care se vede abandonata de toti cei pe care i-a considerat familia sa.

Ates, care incearca sa o protejeze pe Bahar de la distanta, este dezamagit de atitudinea distanta a iubitei sale. Tanarul nu renunta nicio clipa la ideea de a ajunge la Bahar si incearca prin toate mijloacele sa ii recastige inima.

Pe de alta parte, Efsun, face tot posibilul pentru a-l indupleca pe Ilyas sa o ierte pe Nuran si sa salveze casnicia lor. Insa batranul isi pastreaza rolul de tata exigent fata de Efsun si o alunga din nou. Parasita de toti cei dragi, Efsun apeleaza din nou la Mehmet Emir, crezand ca va primi iertarea acestuia, insa tanara este respinsa si de acesta.

 

Sursa: Kanal D

Add comment