Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 49 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 49 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 49

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 49, difuzat de Kanal D in data de 24 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Insetata de razbunare, Hulya il ameninta cu moartea pe Ates, fiind mai hotarata ca niciodata sa il ucida.

Insa femeia este impiedicata la timp de fiica sa care intuieste decizia acesteia si ajunge la han pentru a o determina sa ii crute viata lui Ates. Impresionata de cuvintele fiicei sale, Hulya renunta la razbunarea impotriva lui Ates, incercand sa se resemneze.

Pe de alta parte, Efsun descopera ca Bahar se ascunde in casa lui Ismail si este cuprinsa de gelozie, la gandul ca aceasta intentioneaza sa ii fure iubitul. Intre cele doua surori adevarata batalie abia acum incepe. Fara sa stea pe ganduri, Efsun il anunta pe Ates despre posibila idila dintre Bahar si Ismail.

Bulversat de vestea primita, Ates merge la Bahar si incearca sa o convinga ca a renuntat la ideea obsesiva a razbunarii impotriva familiei Atahan si astfel se poate dedica iubirii lor. Insa tanara nu il iarta pentru faptul ca Ates a preferat sa isi duca la capat razbunarea in defavoarea relatiei lor si decide sa inceapa o noua viata, departe de tot ceea ce i-a pricinuit suferinta.

La conacul Atahan, Hulya sufera in tacere pentru pierderea mamei sale. Beyza nu rezista sa isi vada stapana suferind si, ascultandu-si vocea propriei constiinte, isi ia inima in dinti si ii dezvaluie Hulyei un secret important despre Efsun. Socata de marturisirile servitoarei sale, Hulya ii declara razboi lui Efsun…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *