Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 48 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 48Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 48, difuzat de Kanal D in data de 23 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Dornica sa faca dreptate in cazul batranului Yusuf, Bahar hotaraste sa dezvaluie fapta parintilor sai, desi sufera ingrozitor la gandul ca acestia vor fi arestati. Insa intalnirea cu tatal sau o determina sa aprecieze sinceritatea acestuia si sa se razgandeasca.

Pe de alta parte, Ilyas decide sa isi asume intreaga vina pentru moartea lui Yusuf si merge la politie sa declare tot adevarul. Impresionata de hotararea tatalui sau, Bahar nu accepta sacrificiul acestuia si pleaca intr-un suflet la sectia de politie pentru a-l impiedica sa faca un gest necugetat.

In ciuda iubirii ce i-o poarta tatalui sau, Bahar rupe orice legatura cu familia sa, iar cel care ii ofera sprijin este comisarul Ismail.

Ilyas cedeaza nervos sub presiunea ultimelor evenimente si decide sa incendieze restaurantul lui Efsun, despre care aflase ca fusese deschis cu banii furati de la Mehmet Emir.

Ates, care in lupta sa pentru a face dreptate a pierdut-o pe Bahar, incearca sa ii recastige fetei inima.

In acest timp, la conacul Atahan doliul continua… In timpul comemorarii lui Edibe, Hulya este daramata de durere si, intr-un exces de furie, vrea sa razbune moartea mamei sale recugand la un gest extrem.

Sursa: Kanal D

Add comment