Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 47 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 47Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 47, difuzat de Kanal D in data de 18 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In timp ce Ates se afla in plin razboi cu familia Atahan, Bahar afla un adevar socant despre ceea ce i se intamplase batranului Yusuf. Bulversata, tanara descopera ca viata sa este prinsa intr-un ghem de minciuni si secrete.

Afland despre fapta josnica a parintilor sai, Bahar isi pierde increderea si respectul fata de acestia, reprosandu-le ca au actionat in secret, fara sa anunte autoritatile. Pentru prima data, tanara isi vede familia in lumina cruda a adevarului si toate minciunile care s-au tesut in jurul ei ii par inacceptabile.

In acest timp, Nuran si Efsun realizeaza ca Bahar nu va pastra secretul lor pentru mult timp si incearca din rasputeri sa o convinga sa nu mearga la politie. Insa tanara este mai hotarata ca niciodata sa faca dreptate si decide sa dezvaluie terifiantul secret lui Hasret si lui Mehmet Emir.

Pe de alta, moartea lui Edibe Atahan provoaca mare suferinta la conac. Disparitia neasteptata a mamei sale, o inversuneaza si mai mult pe Hulya, care il considera vinovat pe Ates pentru dezastrul familiei sale.

In vreme ce Bahar este hotarata sa divulge secretul familiei sale, Ilyas cedeaza nervos sub presiunea amenintarilor si isi asuma riscuri tot mai mari de dragul fiicei sale.

Sursa: Kanal D

Add comment