Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 43 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 43Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 43, difuzat de Kanal D in data de 10 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce Ates se lupta sa supravietuiasca, Bahar asteapta ingrijorata vesti despre starea acestuia. Sfatuita de medici sa il transfere pe Ates la un spital din Istanbul, Bahar recurge la ajutorul lui Efsun. Dornica sa ii salveze viata barbatului pe care inca il iubeste, Efsun solicita tatalui sau, elicopterul companiei Atahan.

In tot acest timp, umbra lui Salih pluteste amenintatoare deasupra tuturor. Temandu-se ca atunci cand tanarul isi va reveni, il va acuza, Salih merge la spitalul in care Ates este internat pentru a se convinge ca starea acestuia este critica.

Pe de alta parte, Mehmet Emir este eliberat din inchisoare, in urma probelor gasite de politisti, spre bucuria familiei sale. Afland despre demersurile Hulyei de la hanul din Eminonu, din perioada in care a preluat conducerea companiei, Mehmet incearca sa inlature prejudiciul adus de sora sa muncitorilor, care fusesera indepartati de la han. In vreme ce Hulya este deja pe punctul de a ceda nervos din cauza ultimei sale infrangeri, aceasta primeste o noua lovitura – o citatie din partea lui Asim, in care ii solicita divortul.

Umilita de Hulya, Hasret se vede nevoita sa isi inchida atelierul de croitorie si sa rupa orice legatura cu familia Atahan. Aceasta decide sa paraseasca Istanbulul si sa se stabileasca din nou in Mersin. Vestea despre plecarea lui Hasret aduce tristete tuturor, insa cea mai dezamagita este Bahar, care simte ca pierde o parte din inima sa.

Pe de alta parte, Ates se recupereaza si revine acasa, unde este ingrijit temeinic de logodnica sa. Tanarul afla ca accidentul lui a fost provocat de Salih, care il amenintase cu moartea. Ates este mai hotarat ca niciodata sa se razbune pe cel care ii intinsese cursa diabolica, insa este socat sa afle ca Salih este de fapt un cunoscut al familiei lui Bahar.

 

Sursa: Kanal D

Add comment