Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 41 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 41 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 41Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 41, difuzat de Kanal D in data de 4 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Aparitia unui martor-cheie provoaca o rasturnare de situatie in cazul disparitiei batranului Yusuf. Barbatul misterios declara ca asasinul cautat este de fapt Mehmet Emir, care urmarea de mult timp sa se razbune pe cel care il despartise de femeia iubita.

Cea care pune la cale noua intriga este Muccela, care i-a cerut ajutorul asa-zisului martor pentru a muta cadavrul lui Yusuf si pentru a depune marturie falsa. Femeia nu a realizat ca, din dorinta inflacarata de a-si salva fratele de acuzatii, situatia va ajunge sa scape de sub control.

Bahar si Ates lupta sa o ajute pe fetita abandonata si merg la orfelinatul in care au lasat-o, insa aici constata ca aceasta a fost luata de parintii sai. Ates si Mehmet Emir pornesc in cautarea micutei si astfel descopera in ce conditii mizere traieste aceasta.

Intre timp, comisarul Ismail isi continua cercetarile in cazul batranului Yusuf si il acuza de crima pe Mehmet Emir.

Vestea despre acuzatiile ce i se aduc lui Mehmet cade ca un trasnet peste familia Atahan. Pe de alta parte, Efsun, Nuran si Muccela se intalnesc cu martorul pentru a-l intreba unde a ascuns cadavrul lui Yusuf, iar acestea au parte de o noua surpriza.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *