Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 40 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 40Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 40, difuzat de Kanal D in data de 3 martie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Ingroziti de gandul ca politistii vor veni in curand sa caute cadavrul lui Yusuf, Efsun si parintii sai decid sa deschida mormantul improvizat, pentru a indeparta pericolul. Insa acestia sunt socati cand descopera ca trupul batranului nu se mai afla acolo.

In timp ce isi frang mainile asteptandu-si arestarea din moment in moment, sunt la un pas sa fie prinsi de catre Ates si Bahar.

In vreme ce Nuran si Ilyas incearca sa elucideze misterul disparitiei cadavrului lui Yusuf, comisarul Ismail isi continua investigatiile. Sirenele politiei suna din nou in cartierul Gelincik, spre disperarea familiei Demirci.

Pe de alta parte, Ates si Bahar se straduiesc sa ii gaseasca parintii micutei Esma. Dar, atunci cand le mai raman foarte putine optiuni, disperarea lor se transforma in speranta, deoarece Mehmet si sotia lui isi propun sa adopte fata.

Dupa toate cele intamplate, Efsun constata ca nu poate sta departe de Ismail si reia relatia cu acesta. Intre timp, Efsun merge sa ii ceara iertare mamei sale, insa aceasta primeste o veste cumplita de la Ismail.

 

Sursa: Kanal D

Add comment