Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata Furata Episodul 4 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 4 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 4

Citeste rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 4  , difuzat de Kanal D in data de 7 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Disparitia subita a batranului Yusuf, bunicului lui Bahar, incepe sa afecteze din ce in ce mai mult familia fetei.

Batranul este cautat de catre Osman, nepotul sau, care incearca din rasputeri sa gaseasca indicii. In cele din urma, tanarul ii gaseste pe Ilyas si Nuran in anexa conacului lui Mehmet Emir, in care acestia tocmai se mutasera. Inspaimantata de aparitia neasteptata a  lui Osman, Nuran face tot posibilul ca acesta sa nu afle ce se intamplase cu unchiul sau.

In tot acest timp, Efsun este din ce in ce mai incantata de noua sa viata si este preocupata ca nimeni sa nu afle ca de fapt Bahar este fiica lui Mehmet Emir. Desi realizeaza ca nu se poate adapta cu usurinta la stilul de viata al noii sale familii bogate, Efsun face eforturi sa se integreze in inalta societate.

Intre timp, Ates se simte din ce in ce mai atras de Bahar. Acesta isi petrece mai mult timp cu cea care ii furase inima si realizeaza ca este o persoana altruista, foarte diferita de sora ei, Efsun. Ates penduleaza intre dragoste sa si razbunarea pe care o planuieste de ani de zile, impotriva lui Mehmet Emir.

Mehmet Emir discuta cu Bahar, care ii povesteste despre bunicul ei si despre cum obisnuia acesta sa le alinte pe ea si pe Efsun. Acesta ii propune sa lucreze in cadrul companiei sale si ii spune sa il numeasca “unchiul Mehmet”.

Bahar Viata furata Episodul 4

Intre timp, Efsun observa apropierea dintre Ates si Bahar si face tot ce poate pentru a-l cuceri pe tanarul chipes.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *