Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 38 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 38 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 38

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 38, difuzat de Kanal D in data de 26 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In timp ce Nuran ii cere socoteala lui Efsun pentru ca i-a abandonat in mahala, Hulya surprinde discutia acestora si este la un pas sa afle adevarul despre inversarea celor doua fete.

Efsun incearca sa redreseze situatia, folosindu-se de replici viclene, pentru a-i indeparta suspiciunile Hulyei.

Pe de alta parte, Ates si Bahar sunt socati de comportamentul bizar adoptat de Sinem, care isi dorea sa ii desparta. Ates decide sa o concedieze pe Sinem, pentru a reusi sa elimine pericolul care ii ameninta relatia cu Bahar. Planul lui Sinem de a-l cuceri pe Ates esueaza si aceasta se vede nevoita sa paraseasca santierul, unde lucrau impreuna.

Desi Nuran incearca din nou sa se apropie de Efsun, tanara nu vrea sa mai fie marioneta acesteia si pune la cale un plan prin care sa isi asigure viitorul. Nuran ii marturiseste lui Ilyas despre atitudinea rece a fiice lor si regreta ca au recurs in trecut la minciuna care le-a adus numai necazuri.

Ates si Bahar decid sa organizeze o petrecere de logodna la care isi invita toate rudele. Insa fericirea si entuziasmul tuturor sunt spulberate de aparitia unui testament, pe care il scrisese batranul Yusuf inainte sa dispara fara urma.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *