Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 37 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 37

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 37, difuzat de Kanal D in data de 25 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Dragostea dintre Bahar si Ates este din nou in pericol. Relatia lor atarna de un fir de par deoarece disperarea lui Sinem se transforma intr-o admiratie obsesiva pentru Ates.

Afland ca Bahar a fost rapita de Emre, Ates pleaca disperat in cautarea iubitei sale pentru a o salva din mainile celui care ii declarase razboi. Dupa lungi momente de panica, Ates reuseste sa o scape pe Bahar de furia dezlantuita a dusmanului lor, care pusese la cale un plan diabolic de razbunare.

Pe de alta parte, Mehmet Emir decide sa divorteze se Fulya, sperand ca astfel va putea sa o recucereasca pe Hasret. Insa vestea despre divort cade ca un trasnet peste Fulya, care renunta la lupta pentru salvarea casniciei sale si recurge la un gest necugetat.

In acest timp, Efsun respinge solicitarile disperate ale lui Nuran de a o ajuta financiar. Aceasta se razbuna pe mama sa pentru  toata suferinta provocata prin acceptarea logodnei dintre Bahar si Ates. Efsun adopta o atitudine distanta fata de adevarata sa familie si incearca sa isi construiasca un nou drum, departe de probleme din mahala.

Pe de alta parte, Ates este hartuit de Sinem, care isi face iluzii ca acesta isi va parasi iubita. Tanara incearca sa il cucereasca pe Ates, atragandu-l intr-o capcana.

 

Sursa: Kanal D

Add comment