Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 36 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 36 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 36

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 36, difuzat de Kanal D in data de 24 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Desi Bahar si Ates decid sa isi uneasca destinele, acestia se confrunta cu multe situatii dificile care le umbresc fericirea.

Dupa ce Ates isi gaseste casa devastata, acesta si iubita sa sunt urmariti de noi pericole. Cei doi sunt la un pas de moarte, deoarece isi vad masina in flacari. Temandu-se ca in lipsa sa Bahar ar putea fi in pericol, Ates decide sa se logodeasca cat mai curand cu aceasta pentru a-si proteja iubita. Acestia primesc binecuvantarea parintilor lui Bahar si traiesc clipe de fericire, insa o noua amenintare este pe urmele lor ca o umbra.

Pe de alta parte, Efsun este fericita pentru ca, in sfarsit, exista cineva in viata ei care o iubeste. Dar fericirea ei este de scurta durata, din cauza mamei sale, care observa ca tanara este indragostita de Ismail, polististul care ancheteaza disparitia lui Yusuf. Nuran ii interzice fiicei sale sa se mai intalneasca cu Ismail, pentru a evita pericolul arestarii lor. Atitudinea mamei sale, dar si sustinerea aratata lui Bahar, o determina pe Efsun sa o considere pe Nuran inamicul sau.

In acest timp, Ates cauta indicii care sa il conduca catre dusmanul diabolic. Tanarul primeste noi avertizari si pleaca in cautarea iubitei sale, care se afla la atelierul lui Hasret. Insa Ates ajunge mult prea tarziu si constata ca Bahar disparuse fara urma…

 

Sursa: kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *