Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 35 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 35 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 35

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 35, difuzat de Kanal D in data de 19 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In timp ce Nuran se lupta sa supravietuiasca, toti membri familiei sale, dar si cei din familia Atahan asteapta cu ingrijorare vesti de la medici.

Vazandu-si mama in stare grava, Efsun este devastata de durere si o acuza pe Hulya ca a incercat sa o ucida pe Nuran. Plina de furie, tanara ii spune raspicat Hulyei ca se va razbuna. Pentru a primi iertarea lui Efsun si a familiei sale, Hulya le propune acestora sa o aduca pe Nuran la conac pana se va reface complet, pentru a fi ingrijita corespunzator.

Pe de alta parte, Ates si Bahar incearca sa o ajute pe Sinem, arhitecta companiei Atahan, care a fost abuzata de sotul ei, insa cei doi nu realizeaza ca bunele lor intentii ii pun de fapt in pericol. Ates se ofera sa o ajute pe Sinem cu procedurile de divort, insa se va confrunta cu refuzul categoric al sotului acesteia, care nu ezita sa il ameninte.

La conacul Atahan, un secret pastrat de Fulya multi ani la rand de dragul familiei sale, iese la iveala intr-un moment tensionat. Socat de cele aflate, Mehmet Emir isi paraseste familia, in ciuda regretelor sotiei sale.

In acest timp, necazurile lui Efsun o apropie de comisarul Ismail si treptat intre cei doi se infiripa o poveste de iubire. Aceste sentimente noi de care are parte pentru prima data o bulverseaza pe Efsun, care realizeaza cu uimire ca barbatul o place asa cum este.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *