Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 34 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 34

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 34, difuzat de Kanal D in data de 18 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Ates lupta din rasputeri sa afle adevarul despre moartea lui Necati, pentru a obtine eliberarea lui Ilyas din inchisoare, si astfel, sa isi indeplineasca promisiunea facuta lui Bahar.

Descoperind secretul lui Nuran, Mucella este hotarata sa declare totul politistilor, pentru ca femeia sa isi ispaseasca pedeapsa meritata. Insa demersurile acesteia sunt blocate de catre Efsun, care isi implora matusa sa nu mearga la politie, explicandu-i ca si Ilyas este complice si va avea de suferit in urma denuntului sau.

Ates isi risca viata in incercarea de a-i readuce fericirea lui Bahar, eliberandu-l pe Ilyas din arest. Tanarul afla indicii despre posibilul asasin al lui Necati si merge in cautarea acestuia. Temandu-se ca iubitul sau ar putea fi in pericol, Bahar cere sprijinul politistilor, care merg sa il ajute pe Ates.

Pe de alta parte, Hulya decide sa o distruga pe Efsun, din cauza marturisirilor lui Beyza. De data aceasta, furia femeii este de nestapanit. Aceasta o infrunta pe Efsun, cerandu-i socoteala pentru toate necazurile provocate. Reactia violenta a Hulyei are un impact mai mare ca niciodata.

Efsun reuseste sa scape cu viata din mainile Hulyei si se prabuseste in bratele lui Nuran, povestindu-i cele intamplate  la conac. Insa tanara nu stie ca isi impinge mama spre un sfarsit tragic.

 

Sursa: Kanal D

Add comment