Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata Furata Episodul 31 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 31 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 31
Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 31, difuzat de Kanal D in data de 15 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dupa multe obstacole, Bahar si Ates sunt din nou impreuna, insa relatia lor este tulburata de un nou incident.

Dezamagita de comportamentul perfid al mamei sale, care uneltise impreuna cu Efsun, Bahar decide sa plece din casa parinteasca. Destinul le aduce impreuna pe Bahar si Hasret, mama sa biologica, deoarece tanara accepta sa locuiasca in casa acesteia, pentru a a-si aduna gandurile departe de rautatea surorii sale.

Pe de alta parte, Hasret observa diferentele dintre cele doua surori si devine suspicioasa, intrebandu-se daca Efsun este intr-adevar fiica sa. Aceasta ii marturiseste indoielile sale lui Mehmet Emir, care recunoaste ca traieste aceeasi dilema.

In acest timp, Efsun isi face planuri sa se intoarca din nou la conac, insa aici se loveste de refuzul categoric al Hulyei, care lupta cu toate armele impotriva tinerei. Desi Efsun recurge la santaj si amenintari, Hulya reuseste sa o indeparteze de familia sa, folosindu-se de marturisirile mamei sale. Afland despre incidentul lui Efsun cu Necati, dar si despre sfarsitul tragic al barbatului, Hulya merge la politie sa declare totul, stiind ca astfel va scapa de amenintarile acesteia.

Gestul Hulyei declanseaza o ancheta impotriva lui Efsun si a parintilor sai, considerati complici ai tinerei. In urma investigatiilor, Efsun si parintii sai sunt arestati, chiar sub ochii lui Bahar, care nu isi explica cum au ajuns acestia in situatia disperata.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *