Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 30 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 30Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 30, difuzat de Kanal D in data de 12 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Ates o demasca pe Efsun in fata tuturor si incearca sa recastige increderea lui Bahar.

Furia si cuvintele dure ale lui Ates o determina pe Efsun sa recunoasca, in prezenta celor doua familii reunite, ca a premeditat totul pentru a-si atinge scopul. Minciuna sa despre sarcina nu este singura care va iesi la iveala, deoarece Ates continua seria demascarilor.

In vreme ce Efsun isi marturiseste faptele, Bahar este socata sa afle ca cea pe care o considerase sora sa i-a provocat cea mai mare suferinta. Dezamagita, Bahar ii cere socoteala lui Efsun pentru toate necazurile sale si pleaca impreuna cu Ates.

Pe de alta parte, Mehmet Emir reactioneaza dur la adresa lui Efsun, reprosandu-i comportamentul josnic de care a dat dovada, in ciuda faptului ca el a incercat din rasputeri sa o integreze in familia sa. Acesta ii cere sa paraseasca conacul si ii sugereaza sa locuiasca impreuna cu Hasret, de la care are multe de invatat. Hulya isi manifesta fericirea pentru plecarea lui Efsun . De acum inainte, usa casei familiei Atahan va fi inchisa pentru totdeauna pentru Efsun si Nuran.

Intre timp, Ates se straduieste sa sadeasca din nou speranta in inima lui Bahar si incearca sa ii redea zambetul si increderea in relatia lor. Tanarul ii pregateste iubitei sale o surpriza.

 

Sursa: Kanal D

Add comment