Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 28 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 28Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 28, difuzat de Kanal D in data de 10 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Daramata de succesiunea evenimentelor nefericite din viata sa, Bahar este mai hotarata ca niciodata sa renunte la dragostea sa pentru Ates si sa ii lase cale libera lui Efsun.

Ates este socat de decizia lui Bahar de a pleca cu Onur, sa studieze la Ankara si incearca sa o convinga sa lupte impreuna pentru iubirea lor. Refuzul tinerei il determina pe Ates sa isi schimbe planurile, desi ii promisese lui Bahar ca se va casatori cu Efsun.

Pe de alta parte, Nuran si Efsun profita de hotararea lui Bahar si incep pregatirile pentru logodna. Insa planurile lor sunt date peste cap de Ates, care le va spulbera orice speranta ca nunta va avea loc. Tanarul isi face aparitia la petrecerea de logodna, unde il  asteptau toti membrii familiei Atahan, dar si Nuran si Ilyas, care o sustineau pe Efsun. Contrar asteptarilor tuturor, Ates face o alegere care ii va soca pe toti. Atitudinea dura adoptata de Ates, dar si decizia luata de el, il afecteaza profund pe Ilyas, care se prabuseste sub ochii tuturor.

In ciuda incercarilor sale disperate de a o determina pe Bahar sa nu renunte la relatia lor, Ates se confrunta din nou cu atitudinea distanta a acesteia. Tanara este hotarata sa lase totul in urma de dragul familiei sale si sa plece departe de Istanbul.

 

Sursa: Kanal D

Add comment