Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 26 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 26Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 26, difuzat de Kanal D in data de 8 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Efsun joaca o ultima carte in lupta sa pentru cucerirea lui Ates. Capcana pusa la cale de aceasta va schimba viata tuturor.

Ates nu concepe sa isi continue viata fara Bahar si asteapta nerabdator ca aceasta sa faca o alegere. Tanara il iarta pe Ates pentru greseala din trecut si ofera o noua sansa dragostei lor, in ciuda dezaprobarilor celor din jur. Cei doi indragostiti isi promit ca vor lupta pentru relatia lor impotriva tuturor.

Pe de alta parte, Nuran jubileaza ca a depasit si ultimul incident si a reusit sa recupereze si aurul mult ravnit. Insa linistea aceasteia este tulburata de aparitia lui Necati, pe care toti il credeau mort. Intoarcerea dusmanului de temut le ingrozeste pe Nuran si pe Sakine, care realizeaza ca viata lor se va transforma intr-un cosmar din acel moment.

La conacul Atahan intrigile continua. Dupa incurajarile primite de la mama sa, Fulya se simte mai puternica pentru a lupta sa isi salveze casnicia. Insa toate demersurile sale nu vor face altceva decat sa ii apropie si mai mult pe Mehmet si Hasret.

In vreme ce Ates si Bahar isi traiesc iubirea si isi fac din nou planuri de casatorie, Efsun este cuprinsa de gelozie. Orbita de furie, aceasta se gandeste cum sa intervina din nou, intre cei doi pentru a-i desparti definitiv…

 

Sursa: Kanal D

Add comment