Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata Furata Episodul 25 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 25 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 25Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 25, difuzat de Kanal D in data de 5 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Atunci cand credeau ca necazurile lor vor lua sfarsit, dupa clipele de zbucium traite, Nuran si Ilyas se confrunta cu noi rasturnari de situatie.

Politistii bat la usa casei lui Ilyas, spunand ca a avut loc o crima, moment in care Sakine este cat pe ce sa cedeze nervos si sa  recunoasca tot ceea ce se intamplase, iar Nuran si sotul ei sunt uluiti. Desi cred ca au ajuns la capatul drumului, lucrurile iau o alta intorsatura pentru cei doi soti.

Ei constata cu surprindere, din spusele politistilor, ca nu sunt ei cei vizati de arest. Acestia primesc vestea mortii lui Osman, care fusese ucis in inchisoare, si spiritele se linistesc.

Pe de alta parte, Efsun ii zareste pe Ates si pe Bahar din nou impreuna si invidia pune stapanire pe aceasta. Cei doi indragostiti incearca sa treaca peste clipele nefericite din trecut si sa isi reia povestea de dragoste.

Cuprinsa de gelozie, Efsun este mai hotarata ca niciodata sa ii desparta. Insa starea psihica a acesteia se inrautateste odata cu vedeniile care incep sa o bantuie. Din cauza remuscarilor acumulate, tanara il vede aievea pe Necati.

In acest timp, Nuran merge la conacul Atahan sa caute aurul care ii fusese furat de catre Necati. Desi resuseste sa intre in posesia pretiosului metal, Nuran se confrunta din nou cu situatii neasteptate…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *