Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata Furata Episodul 24 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 24 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 24Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 24, difuzat de Kanal D in data de 4 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Efsun si parintii sai biologici sunt din nou tulburati de probleme si se straduiesc sa gaseasca solutii.

In timp ce Nuran si Ilyas se gandesc la noi planuri pentru a scapa de necazurile care s-au abatut asupra lor, Efsun este atacata de catre Necati, cel care o amenintase ca va dezvalui tuturor ca aceasta furase viata surorii sale vitrege. Aflandu-se in pericol de moarte, tanara recurge la un gest extrem, reusind sa isi imobilizeze dusmanul.

Disperata, Efsun cere ajutor parintilor sai, pentru a reusi sa ascunda urmele altercatiei sale cu soferul. Ilyas ajunge la conacul Atahan si, impreuna cu Efsun, reusesc sa il transporte pe Necati intr-un loc sigur.

Pe de alta parte, Bahar realizeaza ca il iubeste la fel de mult pe Ates in ciuda suferintelor provocate de acesta si sufera pentru dragostea lor neimplinita. Insa tanara nu il accepta din nou in viata sa pe barbatul iubit pentru ca nu ii poate ierta tradarea.

Intr-un moment de neatentie, Efsun este atacata din nou de catre Necati, care isi revenise. Barbatul se napusteste asupra tinerei, amenintand-o cu moartea. Cea care o salveaza de la moarte pe Efsun este Sakine, care, cuprinsa de spaima il ataca pe Necati.

Crezandu-l mort, Nuran si Ilyas, ajutati de Sakine, se gandesc sa musamalizeze si de aceasta data tragicul incident si decid sa scape cu orice pret de cadavrul soferului, fara insa, sa ia in calcul riscul ca ar putea fi descoperiti de politie.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *