Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 23 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 23

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 23, difuzat de Kanal D in data de 3 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Amenintarile primite in ultimul timp ii ingrozesc pe Efsun si pe parintii sai, care pun la cale un plan pentru a-si proteja libertatea.

Un apel telefonic neasteptat ii tulbura pe Efsun, Ilyas si Nuran, care incearca sa gaseasca explicatii. Ipoteza ca Yusuf ar putea fi inca in viata ii inspaimanta pe cei trei. Bulversati, acestia realizeaza ca singura cale de a afla adevarul este sa sape in gradina casei, sa verifice daca trupul barbatului este inca ingropat acolo. Insa exista un impediment – faptul ca sunt constant urmariti de Sakine.

Pe de alta parte, Efsun incepe sa faca propriile investigatii la conacul lui Mehmet Emir, pentru a afla cine este de fapt persoana care ii ameninta. Toate indiciile conduc la concluzia ca cel care se afla in spatele acestor intamplari este Arda, nepotul lui Mehmet Emir.

Efsun este pregatita sa rezolve problema, chiar daca acest lucru presupune metode radicale. Insa misterul incepe sa se dezlege si Efsun descopera persoana mult cautata, care se dovedeste a fi, de fapt, soferul lui Mehmet Emir.

Tanara este urmarita si hartuita de catre cel care i-a trimis amenintarile. Cand Bahar intervine pentru a-si ajuta sora, aceasta este atacata. Ates afla despre cele intamplate si, speriat ca Bahar este in pericol, incearca sa o convinga sa ii accepte protectia.

Afland despre cosmarul prin care trece adevarata lor fiica, Nuran si Ilyas merg la conacul Atahan sa ii ceara socoteala soferului. Insa barbatul ii santajeaza, cerandu-le o suma mare de bani in schimbul tacerii sale. Cei doi soti sunt nevoiti sa se retraga, fara sa isi imagineze ca cea care va avea de suferit va fi fiica lor, Efsun.

Sursa: Kanal D

Add comment