Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 22 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 22Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 22, difuzat de Kanal D in data de 2 februarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Gestul disperat la care recurge Bahar din dorinta de a-si pune capat zilelor, ii socheaza pe toti si aduce suferinta familiei sale.

Tanara ajunge la spital in stare critica, iar medicii fac eforturi sa ii salveze viata. In vreme ce Bahar se zbate intre viata si moarte, Efsun se teme ca isi va pierde sora si regreta ca i-a transformat viata intr-un infern. Urmarind din camera alaturata starea surorii sale, Efsun vorbeste despre inscenarea ce o pusese la cale pentru a o desparti de Ates.

Afland despre starea iubitei sale, Ates vine sa ii fie alaturi acesteia, sperand ca astfel, ii va transmite puterea de a lupta sa supravietuiasca. La aparitia lui Ates, Bahar incepe sa isi revina treptat si se bucura sa vada chipul barbatului iubit.

La randul sau, Hasret se simte vinovata pentru ceea ce i s-a intamplat lui Bahar. Iar Nuran o acuza ca nu este o mama buna pentru ca nu a reusit sa o protejeze pe Bahar si ii face suferinta si mai grea. Mehmet Emir incearca sa o consoleze si sa o sprijine pe Hasret, pe care a iubit-o candva, mai mult decat orice pe lume.

Pe de alta parte, Ates continua sa faca propriile cercetari in cazul uciderii parintilor sai si afla, astfel, socat motivul uciderii lor.

In tot acest timp, Efsun si Nuran traiesc momente de panica deoarece persoana care le-a furat aurul pare ca stie si marele lor secret si le trimite constant mesaje de amenintare. Cele doua sunt ingrijorate ca in scurt timp ar putea fi arestate si toate planurile lor se vor narui.

 

Sursa:Kanal D

Add comment