Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 20 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 20

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 20, difuzat de Kanal D in data de 29 ianuarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Planul pus la cale de Nuran si Ilyas, de a-i fura lui Bahar viata bogata pe care o merita, se intoarce acum impotriva familiei lor.

Simtindu-se amenintata ca isi poate pierde fiica, Nuran este pe cale sa dezvaluie tuturor cine sunt adevaratii parinti ai lui Efsun. Tanara nu intelege comportamentul straniu al mamei sale si o considera vinovata de tot ceea ce se intampla. Din aceasta cauza, intre Nuran si Efsun se nasc dispute, in urma carora femeia isi reneaga fiica.

In timp ce Efsun paraseste resedinta lui Mehmet Emir si este trimisa sa locuiasca impreuna cu Hasret, care isi intra in rolul de mama. Iar Nuran si Ilyas se vad nevoiti sa se intoarca in vechea lor casa din cartierul Gelincik.

Pe de alta parte, Ates se straduieste cu disperare sa reintre in viata lui Bahar, in ciuda tuturor impotrivirilor acesteia. Vazand-o pe Bahar in preajma lui Onur, colegul sau de facultate, Ates este cuprins de gelozie si o urmareste indeaproape.

Intre timp, Onur afla ce s-a intamplat in trecut, intre Bahar si Efsun si ii spune lui Ates tot ce stie despre cele doua surori, in prezenta altor prieteni, sperand ca astfel va avea cale libera catre inima fetei. Insa contrar asteptarilor lui Onur, gestul lui o infurie pe Bahar si o determina sa il respinga.

Pe de alta parte, Efsun este ingrozita sa constate ca Hasret este de fapt saraca si ca nu ii poate oferi viata indestulata pe care o avea la conacul lui Mehmet Emir. Efsun vrea sa scape din nou de saracie, folosindu-se de minciuni.

Sursa: Kanal D

Add comment