Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 18 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 18Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 18, difuzat de Kanal D in data de 27 ianuarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Noaptea petrecuta cu Efsun il debusoleaza pe Ates care se simte torturat de un puternic sentiment de vinovatie fata de Bahar, pe care o tradase involuntar. Desi spera ca apropierea de Ates ii va aduce si iubirea acestuia, Efsun, traieste cea mai mare dezamagire, atunci cand acesta ii reproseaza ca l-a ademenit intr-un moment de slabiciune, provocandu-l sa o insele pe Bahar.

In vreme ce Ates ii cere socoteala lui Efsun pentru cele intamplate, Bahar vine sa ii ceara iertare pentru toate reprosurile facute anterior, marturisindu-i iubirea sa. Cuprins de remuscari, Ates oscileaza intre a-i spune acesteia adevarul despre capcana intinsa de Efsun si a-i ascunde tradarea. Temandu-se ca o va pierde definitiv pe Bahar, tanarul decide sa ii ascunda adevarul si accepta propunerea acesteia de a se casatori cat mai curand.

Pe de alta parte, Sakine, vecina familiei Demirci, incearca sa desluseasca pas cu pas marele secret al acestora, cautand indicii in casa din mahala, care sa o conduca spre aflarea adevarului.

Intre timp, Efsun afla despre casatoria lui Ates cu Bahar si pune la cale noi intrigi pentru a impiedica nunta rivalei sale…

Sursa: Kanal D

Add comment