Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 17 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 17

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 17, difuzat de Kanal D in data de 26 ianuarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Temandu-se ca Ates, orbit de furiei, va comite un gest necugetat, Bahar o urmareste pe Efsun si ajunge in locul in care urma ca acesta sa il infrunte pe ucigasul parintilor sai. Inspaimantata la auzul unei impuscaturi, Bahar il gaseste pe Ates cu arma in mana, langa cadavrul lui Hasan. Initial, aceasta crede ca iubitul sau a devenit un criminal.

In timp ce Edibe se lupta pentru propria viata, toti membrii familiei se roaga pentru vindecarea batranei considerate stalpul familiei Atahan. Vazandu-si mama in stare critica, Mehmet Emir este sfasiat de durere si se simte vinovat ca i-a provocat accidentul cerebral. Inima acestuia penduleaza intre mama sa si simtul dreptatii.

In tot acest timp, politistii il supun pe Ates unui interogatoriu si, in urma  rezultatelor cercetarii balistice, tanarul este eliberat din arest. Acesta este intampinat de Bahar, care regreta ca s-a indoit pentru o clipa de nevinovatia lui, insa Ates este guvernat de orgoliu si ii reproseaza iubitei sale neincrederea pe care i-a demonstrat-o.

Pe de alta parte, Efsun este dispusa sa distruga familia Atahan doar pentru a se apropia de Ates. Aceasta ii marturiseste tanarului ca Bahar este cea care i-a impartasit secretul sau lui Mehmet Emir si astfel familia Atahan a reusit sa il elimine pe Hasan.

Ates ii cere socoteala lui Bahar pentru a fi divulgat secretul sau familiei Atahan. Barbatul ii spune tinerei ca va continua sa se lupte pentru ca adevaratii vinovati de moartea parintilor sai sa plateasca. Afectata de atitudinea distanta a acestuia, Bahar renunta la relatia lor.

Tulburat de hotararea a tinerei, Ates se lasa consolat de Efsun.

 

Sursa: Kanal D

Add comment