Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 16 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 16

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 16, difuzat de Kanal D in data de 25 ianuarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Temandu-se ca ar putea sa isi piarda iubita din cauza secretului sau, Ates se vede nevoit sa ii marturiseasca lui Bahar despre trecutul sau trist.

Pentru a alunga indoielile din inima iubitei sale, tanarul ii povesteste acesteia despre evenimentul sangeros care i-a marcat copilaria si care i-a sadit in suflet dorinta de razbunare.

Desi Bahar este ingrozita sa afle ca parintii lui Ates au fost ucisi cu cruzime din ordinul familiei Atahan, aceasta ii cere iubitului sau sa renunte la gandul de a-si face singur dreptate.

Pentru a-l proteja pe Ates, Bahar ii povesteste lui Mehmet Emir despre crima pusa la cale de catre parintii lui cu multi ani in urma. Socat de marturisirile lui Bahar, barbatul nu isi poate controla furia si merge sa ii ceara socoteala mamei sale.

Toti membrii familiei Atahan o blameaza pe Edibe, care cedeaza presiunilor si recunoaste fapta marsava, savarsita in trecut, alaturi de sotul sau. Desi batrana incearca sa se apere de acuzatia fiului sau, explicandu-i ca au recurs la acel gest pentru a nu pierde averea familiei, Mehmet Emir decide sa plece impreuna cu sotia sa, din casa acesteia. Afectata de recentele evenimente, familia Atahan este la un pas sa se destrame.

Pe de alta parte, Efsun fructifica orice ocazie de a-l cuceri pe Ates si il informeaza pe acesta despre ucigasul parintilor lui. Aceasta il ademeneste pe Hasan intr-un loc retras, stiind ca Ates va veni fara sa stea pe ganduri sa il pedepseasca pe cel care i-a ucis familia.

In vreme ce Ates se afla la un pas sa razbune moartea parintilor sai, Bahar, care o urmarise pe Efsun, isi face aparitia in acel loc si este ingrozita la auzul unei impuscaturi, gandindu-se ca Ates este in pericol…

Sursa: Kanal D

Add comment