Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 15 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 15Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 15, difuzat de Kanal D in data de 22 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In ciuda tuturor piedicilor, Bahar si Ates se logodesc si isi stabilesc noi prioritati. Tanara continua sa locuiasca in casa lui Ates, desi este guvernata de un sentiment de vinovatie fata de parintii sai care nu fusesera de acord cu relatia lor.

La insistentele lui Efsun, Nuran merge sa se impace cu Bahar si sa o convinga sa se intoarca acasa pana se va casatori cu Ates. Tanara este sensibilizata de atitudinea afectuoasa a mamei sale si accepta sa revina in sanul familiei. Insa este doar o atitudine de fatada, adevarata intentie a lui Nuran fiind accea de a impiedica casatoria fiicei sale vitrege cu Ates.

Pe de alta parte, Efsun pune la cale un joc periculos pentru a-l desparti pe Ates de Bahar. Aceasta se foloseste de diverse tertipuri pentru a deveni din ce in ce mai apropiata de Ates. Bahar o vede pe Efsun cum merge acasa la Ates si, cuprinsa de gelozie, aceasta pleaca din casa tanarului.

Efsun nu se da batuta si incepe sa conspire cu Arda, care, in secret, pregateste o capcana pentru Secil, presupusa amanta a tatalui sau. Acesta o invita pe Efsun la petrecere, spunandu-i sa o aduca si pe Secil cu ea si promitandu-i ca va fi prezent si Ates.

Cei doi isi urmeaza astfel propriile interese: Efsun vrea sa il desparta cu orice pe Ates de Bahar, iar Arda urmareste sa o desparta pe Secil de tatal sau.

Sursa: Kanal D

Add comment