Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 149 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 149 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 149, difuzat de Kanal D in data de 31 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Deznodamantul serialului “Bahar: Viata furata” se apropie de final, iar ultimele doua episoade ale productiei vor fi pline de rasturnari de situatie si fiecare scena va lua o intorsatura neasteptata.

In penultimul episod, difuzat in aceasta seara, Efsun se reintoarce in sanul familiei, la conacul familiei Atahan, insa Hulya este uimita de hotararea fetei. In intampinarea acesteia vine si Arda, dar si Bahar, sora acesteia. In tot acest timp, cineva unelteste sa le distruga familia.

Efsun si Arda fac jocul lui Zeynep si incep pregatirile de nunta, iar Ates si Bahar sunt foarte incantati pentru ca aceasta se simte mult mai bine.

Efsun si Arda fac jocul lui Zeynep si incep pregatirile de nunta, iar Ates si Bahar sunt foarte incantati pentru ca aceasta se simte mult mai bine.

Batrana Ganimet o implora pe Sultan sa paraseasca localitatea si sa se mute impreuna, insa cea din urma este sceptica si din cauza faptului ca batrana ii arata o geanta plina cu bani si ii explica provenienta acestora. Si Zeynep este socata de gestul lui Ganimet, care pare mai hotarata ca oricand.

In acest timp, Kenan ii ameninta pe Asim si pe Fingen sa treaca de partea lui. El ii cere lui Asim sa faca ceva, iar ceea ce se anunta ca fiind incantator devine un cosmar. Kenan planuieste sa faca din Arda dusmanul lui Asim si ii spune lui Asim sa ucida pe cineva. Asim este sfasiat intre viata fiicei sale si a deveni asasin si dusmanul lui Arda. Totodata, Zeynep se simte si ranita si dezamagita , dar are inca un plan de pus in aplicare…

Nu ratati ultimele doua episoade ale serialului “Bahar: Viata furata”, difuzate astazi si maine, de la ora 20:00, la Kanal D! Incepand de luni, 4 septembrie, de la ora 20:00, de luni pana vineri, se va difuza serialul “In bataia inimii”, cu Deniz Cakir si Oktay Kaynarca in rolurile principale.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *