Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 148 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 148 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 148, difuzat de Kanal D in data de 30 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In procesul de divort dintre Efsun si Arda apare un nume surprinzator. Aceasta surpriza neasteptata ii da lui Efsun sperante, dar, din nefericire, nu poate impiedica divortul cuplului.

Urmatoarea actiune a lui Zeynep este sa il ameninte pe Arda sa stabileasca o data a nuntii. In tot acest timp, Volkan a aflat despre lucrurile pe care Zeynep si Zulal le-au facut. Volkan nu se poate impaca cu ideea ca a fost respins de Zeynep si incepe sa faca noi planuri si jocuri pentru a o cuceri pe tanara.

Ganimet risca sa ramana pe strazi, atunci cand executorii bancii ii spun sa evacueze imobilul din cauza datoriilor catre banca; insa Sultan descopera ca altcineva este de vina pentru necazul batranei.

Zeynep nu stie ce sa faca si este socata de cea de a doua lovitura a lui Volkan.

Efecte neasteptate se vor repercuta asupra cuplului Efsun si Arda. De aceasta data, ori totul se va sfarsi, ori cei doi se vor desparti pentru totdeauna!

Nu ratati ultimele 3 episoade ale serialului “Bahar:Viata furata”, difuzate de la ora 20:00, la Kanal D! Incepand de luni, 4 septembrie, de la ora 20:00, de luni pana vineri, se va difuza serialul “In bataia inimii”, cu Deniz Cakir si Oktay Kaynarca in rolurile principale.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *