Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 147 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 147 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 147, difuzat de Kanal D in data de 29 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Jocul lui Arda de a scoate totul la iveala este intrerupt de vizita neasteptata a lui Kenan la conac.

Ce va face familia impotriva amenintarii lui Kenan? Cine il va refuza pe acesta? Totodata, Zeynep afla ca Arda i-a facut o promisiune doar pentru a face un joc si pentru un alt plan oribil de a-i desparti pe Efsun si pe Arda.

Zeynep ii va forta pe Arda si Efsun sa divorteze, iar cei doi au de ales intre varianta divortului si perspectiva petrecerii restului vietii lor in inchisoare.

Sultan, care niciodata nu a fost de acord cu planurile lui Zeynep, trebuie sa faca o alegere dificila. Mehmet Emir vrea sa se casatoreasca cu Figen, dar se loveste de protestele Hulyei.

Este doar o chestiune de timp pana cand secretul despre Figen va iesi la iveala…

Sursa: Kanal D

One comment

 1. ESTE UN SERIAL CARE M-A CAPTAT, DAR, LA FEL CA TOATE SERIALELE TURCESTI, M-AM DISPERAT DE ATATEA NECAZURI, INTRIGI, SECRETE, UNELTIRI, AMENINTARI, BATAI, CRIME, COME REZOLVATE BINE(SINGURUL FAPT POZITIV DIN SERIALELE TURCESTI, DE PARCA MEDICII TURCI SUNT INGERI, REZOLVA TOT, SI COME, SI SCHILODIRI, SI ORICE!), CUPLURI CARE SE ZBAT SA FIINTEZE S.A.M.D.

  CEL MAI REUST SERIAL PE CARE IL VAD CU MULT DRAG ESTE SERIALUL MEXICAN ” lEGEA IUBIRII”, IN CARE PRODUCATORII PREZINTA VIATA REALA, NU EXAGERATA CA LA TURCI, VIATA IN CARE SE REZOLVA PROBLEME VITALE!

  DEGEABA ACTORII JOACA IMPECABIL, CA M-AM DISPERAT SI PLICTIST DE ATATA CRUZIME CA IN SERIALELE TURCESTI, PE CARE LE VAD, DE EXACT 28 DE LUNI, DE CAND AM FACUT INFARCT!
  pRIMUL, CU CARE AM INCEPUT, A FOST”zIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL”! nU STIU CUM MAI REZIST SA VAD ATATA RAUATATE !

  fELICITARI SINCERE ACTORILOR, DE LA COPILASI, LA BABE SI MOSI!

  cU REGRETE, nORA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *