Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 144 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 144, difuzat de Kanal D in data de 24 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

 

Efsun este foarte dezamagita de atitudinea matusii ei, Sultan, care “pleaca” urechea la vorbele lui Zeynep. Efsun si Sultan, care odinioara erau nedespartite si ar fi facut orice una pentru cealalta, au devenit cele mai mari dusmance.

De indata ce scapa de Efsun, Zeynep, care de multa vreme nutrea sentimente puternice pentru Arda, fuge imediat la acesta sa il consoleze. Efsun sufera cumplit pentru atitudinea pe care o afiseaza Arda fata de ea. Efsun jura ca va lupta pentru a-si recapata sotul dar intre ei se afla doar periculosul Orkun.

Kenan isi iese complet din minti cand afla ca iubirea vietii lui, Hulya, urmeaza sa se recasatoreasca cu Asim, fostul sot al acesteia. Kenan nu stie ca Hulya a fost nevoita sa accepte aceasta casatorie si considera tot ceea ce face aceasta ca fiind tradare.

Kenan jura ca se va razbuna pe familia Atahan. Astfel, temutul interlop redevine inamicul cel mai de temut al familiei Atahan.

Sursa: Kanal D

Add comment