Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 140 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 140 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 140, difuzat de Kanal D in data de 18 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Muge ii cere tatalui ei, Asim, sa se intoarca acasa. Insa, Muge planuieste ca atunci cand tatal ei ii va fi alaturi, ea sa impartaseasca intregii familii secretul pe care il tainuieste: uciderea fostului ei sot, Cemal.

Disperata ca fata ei va fi intemnitata, dupa dezvaluirile facute, Hulya apeleaza din nou la ajutorul lui Kenan. Hulya este dispusa sa moara pentru a-i salva viata fiicei sale.

Bahar trece prin momente cumplite, ea fiind nevoita sa renunte la copilul din pantec pentru a incepe tratamentul care ii poate salva viata. Ates este tot timpul alaturi de sotia lui insa, inima ii este sfasiata de durere vazand prin ce chinuri trece aceasta. Ates este socat cand afla de la medic ce urmeaza sa i se intample sotiei sale.

Hayrie, mama lui Cemal, fostul sot al lui Muge, are convingerea ca Sultan si Zeynep au de-a face cu moartea fiului sau si provoaca o discutie tensionata in cartier.

Nu rata un nou episod al serialului „Bahar: Viata furata”, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *